Fritidsklubben

Under den skolfria delen av skoldagen och på loven har ditt barn möjlighet att vara på fritidshem och fritidsklubb.
På fritidshem går barn i åldrarna sex till nio år. På fritidsklubb går barn i åldrarna tio till tolv år.

Fritidsklubben på Kungsholmens grundskola är till för alla elever som går i årskurs 4-6 men det krävs att man lämnar in en anmälan.
Vår verksamhet ligger i B-husets nedre plan.

På vår fritidsklubb erbjuder vi många roliga aktiviteter. För oss är det viktiga att alla ska känna sig trygga, att man kan hitta nya kompisar och att man även bara kan vara tillsammans och sitta och prata efter skolans slut.

Eftersom det är en så kallad öppen verksamhet på eftermiddagarna, så innebär det att föräldrar och barn själva bestämmer om och hur ofta barnet ska vara på fritidsklubben.
Vi tar inte kontakt med föräldrarna om barnet inte kommer.

Vi hoppas att barnen ska trivas hos oss och uppskattar verkligen kontakten med er föräldrar.

Har ni några frågor, så tveka inte att höra av er, eller kom förbi någon dag!