Välkomna till vår informationssida för elever och vårdnadshavare

Här hittar du som elev eller vårdnadshavare information rörande den dagliga verksamheten på vår skola, såsom frånvaroanmälan, kalender och matsedel.
Du kan se hur dina möjligheter till inflytande över ditt lärande och din skolmiljö ser ut, genom bl.a. elevrådet och matrådet, och vart du vänder dig i frågor om din hälsa.Som elev och förälder hittar du här det mesta av vad Kungsholmens Grundskola står för, våra planer och vad vi erbjuder för att göra vad vi kan för att tillsammans med er göra den tioåriga resan, från förskoleklass till årskurs nio, i vår skola, så givande och trygg som möjligt.
På Stockholms skolor använder vi det digitala verktyget Skolwebben. Är du elev loggar du in med ditt vanliga användarnamn och lösenord och är du förälder loggar du in med e-legitimation eller bank-id. Då kan du se frånvaro, din/ditt barns utveckling, schema och annat.

Frånvaroanmälan

All frånvaro skall anmälas innan kl. 07.45 varje dag elev är frånvarande. Du kan anmäla frånvaron på flera sätt:

Via Skolwebben (kräver e-legitimation)
Via app eller sms (se info under relaterade dokument)
Telefonsvarare 1-6: 08-508 08 222
Telefonsvarare 7-9: 08-508 08 174

Skolwebben

Vi är nu igång med Skolwebben för vårdnadshavare! Som vårdnadshavare, logga in på Skolwebben med Bank-ID och fyll sedan i dina kontaktuppgifter. Läs mer efter hoppet.