Välkommen till Kungsholmens grundskola!

Vi är mycket nöjda med vårt meritvärde 2015 sett till i skolår 9!

Kungsholmens grundskola är det självklara valet för elever och medarbetare där vi ständigt arbetar med att skapa optimala lärmiljöer för att utveckla varje elevs lärande och kunskapsutveckling.

Kungsholmens Grundskola är en kommunal
F-9 enhet på Kungsholmen som omfattar en F-6 skola och en 7-9 skola.

Kungsholmens Grundskola F-6 har sex förskoleklasser, varav en är en grundsärskoleklass. Vi har 24 klasser år 1-6, en särskild undervisningsgrupp år 2-5, en grundsärskoleklass år 1-5 samt tre fritidshem. Skolan erbjuder, för elever i år 4-6 fritidsklubb.

Vår F-6 skola är organiserad i arbetslag med lärare, fritidspedagoger, förskollärare, barnskötare samt special- och facklärare.

Kungsholmens Grundskola 7-9 har 12 klasser skolår 7-9 (inklusive en grundsärskoleklass). Skolbyggnaden ligger intill Stadshagens tunnelbanestation.
Skolan är en liten skola, med drygt 290 elever. Det lilla formatet ger trygghet (alla blir sedda), ordning och reda och mycket goda resultat. För mer information om våra resultat, se Skolverkets webbplats.

Om du vill läsa mer om skolan