Fritidsklubben

Fritidsklubben på Kungsholmens Grundskola är till för alla elever som går i årskurserna 4-6 men det krävs att man lämnar in en anmälan.

Efter återflytten till vår ordinare skola har vi nya fräscha lokaler i A-huset med utsikt mot skolgården. Ni hittar oss på samma plan som vår ljushall.

På vår fritidsklubb erbjuder vi många roliga aktiviter och för oss är det viktiga att alla ska känna sig trygga, att man kan hitta nya kompisar och att man även bara vara tillsammans och sitta och prata efter skolans slut.

Eftersom det är en s.k öppen verksamhet på eftermiddagarna innebär det att föräldrar och barn själva bestämmer om och hur ofta barnet ska vara på fritidsklubben. Vi tar inte kontakt med föräldrarna om barnet inte kommer.

Vi hoppas att barnen ska trivas hos oss och uppskattar verkligen kontakten med er föräldrar. Har ni några frågor, tveka inte, hör av er eller kom förbi någon dag!

Vi som ansvarar för fritidsklubben är:

Thomas Fröslin
thomas.froslin@stockholm.se